Om

Hvad er ISO-9001?  Beskrivelse af nuværende måde at gøre tingene på       Designrådgivning  Rådgivning omkring  optimering af  processer      LEAN       Certificering      Innovation  Artikelskrivning      Rådgivning  for den  kreative  branche  Miljøledelse ISO-14001   GDPR  Informationssikkerhed ISO:27001

Interne kurser og anden undervisning 

Hvem er  Design Business  Group?

Design Business Group er Lars Rygaard. Jeg har en erhvervsøkonomisk uddannelse bl.a. fra den finansielle sektor og en uddannelse som Cand. scient. soc. PR fra RUC.

 

Derudover er jeg certificeret LEAD auditor og arbejder med rådgivning omkring kvalitets-, miljø-, arbejdsmiljø samt informationssikkerhed. Jeg ser standarderne, som et værktøj til forretningsudvikling og procesoptimering.


Jeg har stort fokus på kvalitets –og miljøledelse hos mindre produktionsvirksomheder og andre rådgivere og konsulenter. Informationssikkerhed gælder alle, men typisk større organisationer, der håndterer store mængder af persondata bør have interesse i dette. 

 

Mange års erfaringer med at forene forretningsudvikling og design hos flere hundrede virksomheder betyder også, at jeg er i stand til at yde en målrettet rådgivning indenfor designanvendelse, innovation, produktudvikling, processer, visuel identitet og kommunikation.

 

Jeg har stor undervisningserfaring og samarbejder også med forskellige erhvervsorganisationer.    

 

Du kan læse mere om de enkelte områder ved at klikke på de enkelte menupunkter.

 

Du er altid velkommen til at ringe til mig med et spørgsmål, hvis der er et emne, som du gerne vil vide noget om, og som jeg har viden om. Jeg kommer også gerne ud til et introduktionsmøde.

 

 


Kontakt:

Design Business Group

v.Lars Rygaard,

Buddingevej 21 b,

2800 Lyngby

Tel. +4520165806

Email: lry@d-b-g.dk