Samarbejdspartnere


Design

Business

Group

Samarbejdspartnere

Design Business Group samarbejder med  forskellige  partnere. Her er nævnt nogle:

 

  

Træ & Møbelindustrien www.tmi.di.dk

 

TMI er en af arbejdsgiverforeningerne i Dansk Industri. TMI er mere end blot en arbejdsgiverforening for virksomheder indenfor træ og møbelindustrien - det er en serviceorganisation, som fra 2013 fusionerede med Dansk Møbel Industri. TMI`s formål er at organisere alle virksomheder i træ og møbelindustriens værdikæde, fra producent til konsument. Dette for at varetage medlemmernes fælles interesser og være talerør for og ansigt udadtil for den danske træ og møbelindustri. TMI er et af de største foreninger i DI, og medlemmerne kan derfor få råd og vejledning om alle tænkelige aspekter for en arbejdsgiver og erhvervsdrivende, lige fra overenskomst til miljø og afsætning.

 

2 Change ERP www.2changeerp.dk

 

Søger du en IT partner med forstand på ERP og logistik/produktionsstyring, er du kommet til det rette sted. 2 Change ERP’s primære målgruppe er danske fremstillingsvirksomheder i alle brancher med fra 5 til 50 ansatte.

 

Vi har stor erfaring med Uniconta, NAV og Business Central, og rådgiver uvildigt om, hvilket system I bør vælge.

 

2Change-ERP har implementeret ERP og produktionsstyring i over 150 danske virksomheder.

 

 Vores udviklingsafdeling står bag Gantt-Planlægningssystemet UniGantt, og jobstyringsmodulet UniJob. Begge systemer er web-baserede.

 

Med UniGantt kan I med den automatiske planlægning få planlagt jeres produktion og job med et max tidsforbug på 15 minutter dagligt. Både i ordreoversigten og i gantt-planen kan I se, hvornår I kan levere kundernes ordrer, og hvor der er problemer.

  

Med UniJob sikrer I jer, at medarbejderne i produktionen tager jobbene i den rigtige rækkefølge. UniJob opsamler den indrapporterede tid og danner efterkalkulation på jeres ordrer. UniJob understøtter selvstyrende produktion.

 

Designskolen Kolding www.designskolenkolding.dk

 

Designskolen Kolding er en videregående uddannelsesinstitution under Kulturministeriet. Skolen er normeret til 5 år og uddanner designere med speciale indenfor grafisk design, illustration, industriel design, interaktivitetsdesign, modedesign, tekstildesign og keramik. Skolen uddanner fagligt højt kompetente, internationale orienterede designere på et humanistisk grundlag. Professionelle designere, der kan løse komplekse opgaver selvstændigt, i tværfaglige team og indgå i et tæt samarbejde med virksomheder.