Om

Kvalitetsledelse ISO-9001 Beskrivelse af nuværende system Eksportråd Designrådgivning Optimering af processer LEAN Find det rigtige eksportmarked og den rigtige partner Forretningsudvikling Innovation Artikelskrivning Rådgivning for den kreative branche Miljøledelse ISO-14001 Nye standarder i 2015 Kurser og undervisning

Hvem er Design Business Group?

Design Business Group er Lars Rygaard. Jeg har en erhvervsøkonomisk uddannelse bl.a. fra den finansielle sektor og en uddannelse som Cand. scient. soc. PR fra RUC.

 

Derudover er jeg certificeret LEAD auditor og arbejder med rådgivning omkring kvalitets- og miljøledelse, da jeg ser f.eks. ISO-9001, som et værktøj til forretningsudvikling og procesoptimering. Har derfor stort fokus på kvalitets –og miljøledelse hos rådgivere, konsulenter og mindre produktionsvirksomheder.

 

Jeg har arbejdet på VITUS eksportforberedelsesprogrammet for Eksportrådet og har i en årrække været tilknyttet som ekstern eksportforberedelseskonsulent omkring bl.a. udarbejdelse af strategi og handlingsplaner for eksport, valg af eksportmarkeder mv.

 

Mange års erfaringer med at forene forretningsudvikling og design hos flere hundrede virksomheder betyder også, at jeg er i stand til at yde en målrettet rådgivning indenfor designanvendelse, innovation, produktudvikling, processer, visuel identitet og kommunikation.

 

Jeg har stor undervisningserfaring og samarbejder også med forskellige erhvervsorganisationer. Lige som jeg har stor undervisningserfaring.

 

Du kan læse mere om de enkelte områder ved at klikke på de enkelte menupunkter.

 

Du er altid velkommen til at ringe til mig med et spørgsmål, hvis der er et emne, som du gerne vil vide noget om, og som jeg har viden om. Jeg kommer også gerne ud til et introduktionsmøde, hvis vi kommer dertil.

 

Kontakt:

Design Business Group

v.Lars Rygaard,

Buddingevej 21 b,

2800 Lyngby

Tel. +4520165806

Email: lry@d-b-g.dk